Design

Kom precis hem från Emma. Jag sov ju där, för er som inte visste det. I går så skulle vi igentligen åka till grönan, men det bli aldrig så för det regnade. Så vi fixade oss & sen åkte vi till centrum en snabbis för att jag skulle köpa lite saker, men jag glömde pengarna hemma.. Menmen, runt 4 så åkte vi hem till Elin & umgicks lite med henne. Efter det så åkte vi hem till Emma & käkade pizza, kollade på lite allsång & sen åkte vi hem till Tobbe & kollade på film. Ungefär vis 11 så tod vi bussen hem, så vi var väl hemma vid halv 12. Då satt vi på en Camp Rock, älskar den filmen! & sen kolla vi på tv & bara prata lite. Sen kom vi på att vi ville göra en blogg tillsammans, vi prövade minst 25 olika namn, fast alla var upptagna. Sen kom vi på torkadebananer, haha vet inte varför. Men lite bilder från i går kommer i slutet av inlägget!

Men nu ska jag inte skriva mer just nu, jag ska fixa till designen lite. Bara en tillfällig, tills vi får hjälp.




Det blev inte så många bilder.

/ Felicia

Kommentarer
Postat av: Lona ♡

inegnaning :P

2009-07-15 @ 14:56:12
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Personality

Hej ! Ville bara tipsa om en jättebra hemsida om du vill ha extra pengar i plånboken, woopa! Bli medlem här: http://www.woopa.se/?ref=tildauu . Det är superenkelt och du får 20 kr direkt när du registrerar dig!



Hoppas du blir medlem, du kommer inte bli besviken jag lovar! Jag har vart medlem i mindre än 6 dagar och har över 600 kr redan! :) Kram

2009-07-15 @ 15:02:30
URL: http://personality.webblogg.se/
Postat av: cecilia

sötnos felicia!

2009-07-15 @ 20:52:16
URL: http://ciizs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0